Beşiktaş yeni sezon formalarını satışa çıktı.

Beşiktaş'ın 2014-2015 sezonunda giyeceği formalar bu sabah itibari ile satışa sunuldu.

Siyah,beyaz ve kırmızı olarak tasarlanan formaların ''uçma vakti''sloganı ile hazırlanan tanıtım filminde Olcay Şahan,Oğuhan Özyakup ve Necip Uysal oynadı.

Tüm Kartal Yuvalarında satışa sunulan yeni sezon formalarının fiyatı 129 lira olarak belirlendi.

Formaların lansmanı 22 Temmuz'da İngiltere'de yapılacak.

Beşiktaş Futbol Takımlarının 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar

İç Saha Forması:

Beşiktaş'ın İç Saha Formasının tasarımında kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalındı. Göğüs bölümünde bulunan siyah-kırmızı yatay şerit ve adidas'ın 2014 FIFA World Cup'taki imzası haline gelen, sırt ve yan bölümlerde yer alan ikonik şeritler tasarımda öne çıkıyor.

Futbolcuların performansına üst düzey katkı sağlayacak teknoloji ve incelikteki kumaşa sahip adidas 2014/15 Beşiktaş İç Saha Forması, hem siyah, hem de beyaz şort ve çorapla kombinlenebiliyor. Omuz bölümünde adidas'ın simgesi üç bantın da yer aldığı formalar, dünya futbolundaki sadelik trendinin başarılı bir uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Deplasman Forması:

Siyah renkte tasarlanan 2014/15 Beşiktaş Deplasman formasının üzerinde yeniden doğuşu temsil eden iki kartal tüyünün birleşerek kanatlanmayı sembolize ettiği desenler gofre baskı olarak uygulandı. Tasarımda, siyah ile çarpıcı kırmızı rengin kombinasyonu, iki düğmeli özel yaka ile sırt ve yan bölümlerdeki ikonik şeritler fark yaratıyor.

3. Forma:

3. Forma, Beşiktaş taraftarının farklı renk beklentisini karşılamak için göz alıcı yeni kırmızı ton ve parlak bir görünümle tasarlandı. Sırt bölümü beyaz ikonik şeritli V yakalı formada, Baba Hakkı'nın bal peteği desenli nostaljik formasındaki desenler, adidas'ın çağdaş ve minimal tasarımıyla 2014/15 Beşiktaş 3. Formanın önüne diyagonal biçimde uygulandı.

Beşiktaş A Futbol Takımı'nın 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas'ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.