Ali DANAŞ/GUTERSLOH, () - BEŞİKTAŞ'ın akşam yapılan idmanında sportif direktör Önder Özen tarafından ödül töreni düzenlendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren siyah beyazlılarda akşam yapılan idman öncesi geçen sezonun ''en''lerinin değerlendirildiği ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve basın mensuplarının oyları ile yapılan değerlendirme sonucu belirlenen oyunculara ödülleri sportif direktör Önder Özen tarafından verildi.

Kırmızı Halı serilerek yapılan ödül töreninde ilginç anlar yaşandı. "Gökyüzünün En Cesur Kartal'ı", "Gökyüzünün En İstikrarlı Kartal'ı", "Gökyüzünün En Rekabetçi Kartal'ı" gibi kategorilerde verilen ödülleri alan futbolcu ve teknik heyet şöyle:

Gökyüzünün En Cesur Kartal'ı: Mustafa Pektemek, Gökyüzünün En İstikrarlı Kartal'ı: Veli Kavlak, Gökyüzünün Yeniden Doğan Kartal'ı: İsmail Köybaşı, Gökyüzünün Problem Çözen Kartal'ı: Atiba Hutchinson, Gökyüzünün İstatistik Kartal'ı: Olcay Şahan, Gökyüzünün En Rekabetçi Kartal'ı: Cenk Gönen, Gökyüzünün Hamle Kartal'ı: Ömer Şişmanoğlu, Gökyüzünün En Cefakar Kartal'ı: Uğur Boral, Gökyüzünün En Çalışkan Kartal'ı: Filip Holosko, Gökyüzünün En Yaratıcı Kartal'ı: Jose Sambade, Gökyüzünün En Sakin Kartal'ı: Nikola Jurjeviç, Gökyüzünün Pes Etmeyen Kartal'ı: Slaven Bilic.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Almanya'da hazırlıklarına devam eden siyah beyazlılar, akşam yaptığı idmanla çalışmalarını sürdürdü.

Kısa kondiyon koşusu ve tek pas çalışmalarının ardından taktik antrenmana geçen futbolcular, yarım sahada değişmeli olarak çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Slaven Bilic, pas çalışmaları ve çift kale maç esnasında oyuncuları sürekli uyararak onlardan daha hızlı olmalarını ve saha içinde sürekli üçgenler kurmalarını istedi.

Sakatlıkları devam eden Ömer Şişmanoğlu ve Cenk Tosun idmana katılmadı. Rehabilitasyon süreci devam eden Necip Uysal ve Veli Kavlak ile kampa yeni katılan Ramon Motta takımdan ayrı bireysel olarak çalıştı.