Beşiktaş'ın almış olduğu uluslararası kalite yönetim sistemi belgeleri başkan Fikret Orman'a teslim edildi.

Beşiktaş'ın yeni belgelendirme kuruluşu olan IIC Kalite ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. 'nin kalite belgeleri CEO Hayri Pişkin tarafından kulüp binasında Fikret Orman'a takdim edildi.

Beşiktaş'ın 2001 yılından bu yana sahip olduğu ISO 9001 kalite yönetim sistemi sertifikasyonu IIC Kalite ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından yapılan denetim ile yenilendi.Siyah beyazlı kulüp ISO 9001:2008 sistem şartlarını sağlayarak bu belgeyi almaya hak kazandı.

FUTBOL A.Ş'YE KALİTE YÖNETİM BELGESİ

Ayrıca Beşiktaş Futbol A.Ş.'de ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemine göre ilk kez denetlenerek bu kapsamdaki UEFA standartlarını da karşıladı ve kalite yönetim belgesini aldı.

Beşiktaş'ın bir diğer şirketi olan Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.de ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi belgesinin yanı sıra, ISO 14001:2004 Çevre ve Yönetim Sistemi belgesi ile 18001:2007 İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği belgelerini almaya hak kazandı.Bu belgeler sayesinde BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş., yasal tüm zorunlulukları karşılayan uluslararası düzeyde en kapsamlı akreditasyon belgelerine sahip oldu.

Kalite belgeleri, her yıl denetim yapılması şartıyla 3 yıllık süre ile geçerli olacak. AD(SSA)