BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİ KALAN 10 MAÇTA MAKSİMUM GALİBİYET

SLAVEN BİLİÇ'TEN TERAPİ

ÇAYKUR RİZESPOR DÜŞME POTASINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

BEŞİKTAŞ'IN 16 ÇAYKUR RİZESPOR'UN 7 GALİBİYETİ BULUNUYOR

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor 25. hafta karşılaşmasında Rize'de karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de bulundukları sıralama itibariyle neredeyse her hafta final maçına çıkan iki takıma da mutlak galibiyet gerekiyor.Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istememesi ve Çaykur Rizespor'un da düşme potasında olması maçın zorluk derecesini arttırıyor.

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİ KALAN 10 MAÇTA MAKSİMUM GALİBİYET

46 puan ile bir maçı eksik Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde olan Beşiktaş'ta yönetim ve teknik heyet şampiyonluk yarışından kopmamak için her maça final gözüyle bakıyor.Tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının Fenerbahçe lehine 3-0 tescil edileceğini düşünen siyah beyazlılar bu yüzden puan farkını 8 olarak görüyor.Kaybedilecek maçlarda lider ile açılacak puan farkının şampiyonluktan uzaklaşmak anlamına geldiğini bilen Beşiktaş'ın hedefi kalan 10 maçta maksimum galibiyet alıp rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek.

SLAVEN BİLİÇ'TEN TERAPİ

Şampiyonluk yarışının kızışmaya başladığı bu haftalarda futbolcuların üzerinde oluşan baskı ve gerilimi hafifletmeye çalışan Slaven Biliç oyuncuları ile sık sık bire bir görüşmeler yapıyor.Biliç ,idman ve idman harici zamanlarda futbolcularıyla bir teknik adam gibi değil bir abi, bir arkadaş gibi sohbetler ederek oyuncularını maça hazırlıyor.

HIRVAT HOCA RAHAT BİR NEFES ALDI

Eskişehirspor maçında sakat ve cezalı futbolcular yüzünden sıkıntı yaşayan Slaven Biliç'in Çaykur Rizespor maçında cezası biten Necip'i sağ bekte Atiba'yı da yeniden orta sahada görevlendirmesi bekleniyor.Geçen hafta sakatlığından dolayı oynamayan Almeida'dan Çaykur Rizespor maçında faydalanmak isteyen Biliç bu futbolcunun iyileşmesiyle rahat bir nefes aldı.

ÇAYKUR RİZESPOR DÜŞME POTASINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

Süper Lig'de 25 puanla 16.sırada düşme potasının içinde olan Çaykur Rizespor ise Beşiktaş maçını kazanarak ligte kalma yolunda önemli bir üç puan almak istiyor.

Çaykur Rizespor'un hocası Uğur Tütüneker Beşiktaş maçının kazanılması halinde kalan haftalar için özgüvenlerini ikiye katlayacaklarını belirtiyor.Ligte her şeyin her hafta değiştiğinin altını çizen Tütüneker bu maçtan oldukça umutlu görünüyor.

Çaykur Rizespor yönetimi ise hafta boyunca futbolcuları yalnız bırakmayarak onları Beşiktaş maçına motive etmek için çalıştı.Yeşil mavili yönetim bu maçın kazanılması halinde futbolculara özel prim vermeyi düşünüyor.

BEŞİKTAŞ'IN 16 ÇAYKUR RİZESPOR'UN 7 GALİBİYETİ BULUNUYOR

İki takımın Süper Lig'te bu güne kadar oynadıkları maçlarda Beşiktaş'ın üstünlüğü göze çarpıyor.Daha önce oynanan 27 maçın 16'sını siyah beyazlılar kazanırken Çuykur Rizespor'un 7 galibiyeti bulunuyor.4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş 27 maçta rakibine 46 gol atarken kalesinde 27 gol gördü.

Çaykur Rizespor'un kendi sahasında Beşiktaş'a karşı 5 galibiyeti 7 mağlubiyeti ve 1 beraberliği var.Rize'de oynanan maçlarda ev sahibi ekibin 14 golüne Beşiktaş 17 gol ile karşılık verdi.İki takım arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan son karşılaşmanın skoru ise 0-0.

ALİ DANAŞ-İSTANBUL-

AD(UD)