Ali DANAŞ/LEEDS, () - BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştikleri Hollanda'nın Feyenoord takımını değerlendirdi.

Kurayı sabah yapılan idman esnasında öğrenen Bilic, antrenman sonrasında kulüp televizyonuna Feyenoord ile ilgili açıklamada bulundu. Hırvat teknik adam, Dünya Kupası'na 5 oyuncu göndermiş bir takımla oynayacaklarını belirterek, taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bilic, şu açıklamaları yaptı:

''Büyük bir geleneği temsil eden bir takımla oynayacağız. Dünya Kupası'na 5 oyuncu gönderdiler. Teknik direktörleri değişti, iyi oyuncularından birini Porto'ya verdiler. Ben turu geçeceğimiz konusunda iyimserim. 10 yıl önce deplasmanda oynamanın ciddi avantajları vardı. Ama bugünün futbolunda artık bunun bu kadar da önemli olmadığını düşünüyorum. Hatta bazen ilk maçı deplasmanda oynamak, üzerinizdeki baskıyı hafifletiyor. Bu doğru ama çok ciddi farklar da yaratmıyor. Bana soracak olursanız iyi tarafları da var, olumsuz tarafları da var. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, sadece Feyenoord eşleşmesi için değil, sezonun tamamı için özellikle sezonun başlangıcı için oldukça genç bir takımımız var ve onların desteğine ihtiyacımız var. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi, her sezon olduğu gibi onların yardımına ihtiyacımız var. Onların desteğini her zaman yanımızda hissetmek istiyoruz."