BEYLİKDÜZÜ Belediyesi ilçede yaşayan 30 engelliyi Beşiktaşlı futbolcu ve antrenörlerle buluşturdu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, engellilere üzerindeki antrenman kıyafetlerini hediye etti.
Beylikdüzü Belediyesi değerli bir projeyi hayata geçirdi. İlçede yaşayan ve Beşiktaş taraftarı olan 30 engelli vatandaşı Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne götürülerek, futbolcu ve antrenörlerle buluşmaları sağlandı. Sosyal Yardım İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen organizasyonda antrenman sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, oyuncularının sahada engellilerle buluşmalarını sağladı. Bilic, engelli vatandaşlarla tek tek ilgilendi, üzerindeki antrenman ekipmanlarını tek tek çıkararak hediye etti. Beşiktaş Kalecisi Tolga Zengin de kaleci eldivenlerini engelli bir çocuğa armağan etti.
Beşiktaşlı futbolculardan özellikle Tolga Zengin, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Necip Uysal, Motta, Sivok, Escude ile fotoğraf çektirme keyfi yaşayan engelli vatandaşlar, daha sonra tüm takım ile topluca hatıra fotoğrafı çektirme şansı yakaladılar.
Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Coşkun Kaya, Nevzat Demir Tesisleri Müdürü İlker Yılmaz'a plaket takdim etti. UD(UD/FG)