Beşiktaş taraftarı yeni sezon için satışa sunulan kombinelere henüz ilgi göstermedi.

27 Haziran'da büyük promosyonlarla satışa çıkan ve Passolig kart bedelinin bile kulüp tarafından karşılandığı kombinelere taraftarın ilgisizliği Beşiktaş yönetimini düşündürüyor.

Siyah beyazlı taraftarlar bu güne kadar iki haftada sadece 3900 kombine aldı.

TRANSFERLERİN UZAMASI KOMBİNELERİ ETKİLEDİ

Taraftarın bu ilgisizliği camiada siyah beyazlı yönetimin henüz transfer yapmamış olmasına bağlanıyor. Geçtiğimiz sezonki ilk onbirinden 3 futbolcusu giden Beşiktaş devre arasında aldığı Cenk Tosun haricinde henüz transfer yapmadı.Bu konudaki çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyeleri ise görüştükleri futbolcularla imzaların atılmasından sonra kombinelerde patlama yaşayacaklarını öngörüyor.

Kombine satışlarında çok büyük bir promosyonla önümüzdeki sezonu neredeyse bedava yapan Beşiktaş yönetimi bütün bu beklentilerine rağmen yine de Beşiktaş taraftarının transfere bakmaksızın kombinelere ilgi göstermesi gerektiğine inanıyor.Siyah beyazlı yönetim bu kadar büyük promosyonlara rağmen kombine almak için transfer yapılıp yapılmamasının beklenmesinin yanlış olduğunu düşünyor.

İndirimli olan yeni sezon kombine fiyatları 28 Ağustos'a kadar geçerli olacak ve bu tarihten sonra normal tarifeden satışa devam edecek.En ucuz 800 en pahalı 4500 lira olan şu anki kombine fiyatları sezonun başlamasıyla beraber en az % 30 zamlanacak.