Beşiktaş Osmanlıspor maçı başladı. Beşiktaş Osmanlıspor maçı kaç kaç, Beşiktaş Osmanlıspor skor ne durumda. Beşiktaş Osmanlıspor Maçı canlı olarak takip edebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u konuk edecek lider Beşiktaş, şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.Beşiktaş, Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmadan puanla ayrılması ya da en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin aynı saate başlayacak müsabakada Gençlerbirliği'ne puan kaybetmesi halinde 2015-2016 sezonunun şampiyonu olacak. Süper Lig'in 32. haftasını en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde 76 puanla lider geçen siyah-beyazlı takım, taraftarı önünde oynayacağı Osmanlıspor maçını kazanarak kupanın sahibi olmayı hedefliyor. Beşiktaş'ın, ikinci yarının en başarılı takımlarından Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezalısı olan Olcay Şahan, Osmanlıspor maçında sahadaki yerini alamayacak.

13'Paslaşarak kullanıldı, Quaresma ortaladı, Gomez indirdi ancak savunma araya girdi.
12'Beşiktaş sağ kanattan korner kullanacak.
12'Oğuzhan'ın sol kanada gönderdiği topa Atiba hareketlendi, Muhammed topu kafayla taca gönderdi.
11'Beşiktaş'ta tüm futbolcular kendi yarı alanında, Osmanlıspor ileri uçta pres yapıyor.
10'Oğuzhan, yine orta alanda Musa'ya faul yaptı. Maçta sertliğin dozu arttı.
10'Gökhan töre sağ ayakla ortaladı, herkesi aşan topu arka alanda Pinto uzaklaştırdı.
9'Beşiktaş sol kanattan Sosa ile geldi, Arjantinli oyuncu faule maruz kaldı. Serbest vuruş ev sahibi ekibin.
8'Bu kez de Oğuzhan, orta alanda Musa'ya faul yaptı. Şimdiye kadar Osmanlıspor daha etkili olan taraf.
7'Pinto serbest vuruşu kullandı, Musa kafayı vurdu, top az farkla üstten dışarı çıktı.
6'Quaresma, Musa'ya sert bir faul yaptı ve hakemden uyarı aldı.
6'Pinto sol kanattan ceza sahasına girdi, tehlikeyi önleyen isim yine Marcelo oldu.
5'Beck, sağ kanatta topu kaptırdı ve Ndiaye'ye faul yaptı.
4'Osmanlıspor yine sağ kanattan yüklendi, Rusescu hızla ilerledi ancak Marcelo araya girdi ve topu taca gönderdi.
3'Osmanlıspor sağ kanattan yüklendi, Delarge iki oyuncunun arasından çıkamayınca topu kaptırdı.
2'Beck sağ kanattan ortasını yaptı, Gomez'in kafa vuruşunda top dışarı çıktı. Beşiktaşlı futbolcular korner bekliyor ancak karar aut.
2'Beşiktaş kendi yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor.
1'İlk şut Osmanlıspor'dan. Musa, uzaktan şansını denedi, Tolga rahat kurtardı.
1'Vodafone Arena adeta yıkılıyor. Müthiş bir destek var.
0'Maç başladı!

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Hutchinson, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Gökhan Töre , Gomez
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

OSMANLISPOR:  Ahmet, Pintos, Zukala, Uğur, Muhammed, Musa, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Rusescu
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

STAT: Vodafone Arena
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV
SAAT:19:00

Beşiktaş Osmanlıspor'u devirerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Günlerdir gündemden düşmeyen konuların başında gelen Vodafone Arena'ya kupanın gelip gelmeyeceği konusu da netlik kazandı. Fikret Orman tarafından yapılan açıklama da şampiyonluğun daha gerçekleşmediği bu yüzden böyle bir şey olmayacağını dile getirmesi taraftarları  üzdü. Öte yandan Beşiktaş Osmanlıspor maçı'nın ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağı büyük merak konusu haline geldi. Süper Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında şampiyonluk düğümü çözülüyor. Beşiktaş Osmanlıspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak olan maç Lig Tv ekranından naklen yayınlanacak! BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde  basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas çalışmasının  ardından ikişerli takımlar halinde minyatür kale maç turnuvası yaptıkları  belirtildi. Turnuvada rakiplerini yenen Kerim Frei ve Fatih Aksoy'un birinciliği  elde ettikleri aktarıldı. Siyah-beyazlı ekip, yarın yapacağı idmanla Osmanlıspor müsabakasının  hazırlıklarını sürdürecek.
 
Osmanlıspor hazırlıklarını sürdürdü!
 
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Tedavisi devam eden kaleci Hakan Arıkan ve arka adalesinde hafif ağrıları bulunan Erdal Kılıçaslan’ın katılmadığı antrenmana Mor-Sarılı oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 6’ya 3 pas organizasyonuna geçen Başkent ekibi antrenmanı sonlandırdı.
 
Osmanlıspor yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek.
 
Bu arada antrenman öncesi Güney Afrika Büyükelçisi Pule Malefane antrenmanı ziyaret etti. Osmanlıspor yöneticileri ve teknik heyetiyle görüşen Güney Afrika Büyükelçisi, takımın ligdeki başarısını yakından takip ettiğini ve büyük bir zevkle maçlarını izlediğini belirterek kalan maçlar için başarı dileklerinde bulundu.
 
Diğer yandan Güney Afrika Büyükelçisi’nin ziyaret jestinden memnun olduklarını dile getiren Genel Menajer Ender Yurtgüven ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, elçi Pule Malefane’ye Osmanlıspor forması hediye etti.
Beşiktaş Osmanlıspor CANLI maç skoru kaç kaç (BJK OSMANLI CANLI SKOR)