Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tahkim Kurulu'nun, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararını onamasıyla ilgili olarak, "İstediğimiz bu değildi ama karara saygılıyız. Çıkıp oynayacağız" dedi. Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret eden Çebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seba'nın sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Beşiktaş'ın çok değerli büyüğü Seba'yı ziyaret ettik ve ailesiyle sohbet ettik. Sıkıntılı süreçten geçiyorlar, biz de aynı şekildeyiz. İnşallah buradan çıkarken de yanında oluruz. Ailesi, tetkiklerin devam ettiğini, sağlık durumunun belki yarın, belki yarından sonra netleşip açıklanabileceğini söyledi. Kendisine şifa diliyoruz."

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararını onamasıyla ilgili olarak da Ahmet Nur Çebi, "İstediğimiz bu değildi ama karara saygılıyız. Çıkıp oynayacağız. Maçın hangi tarihte oynanacağı henüz netleşmedi. Federasyon daha sonra bu kararı netleştirecektir" diye konuştu.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ayrıca, Kayseri Erciyesspor ile Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacaklarını söyledi. st (os)