Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı inşaatı ile ilgili kulüp dergisine verdiği röportajda, stadı alın teri ile yaptıklarının bir kez daha altını çizerek, işçilerle aralarında geçen Galatasaray diyaloğunu aktardı.

''BAŞKANLIĞIM DÖNEMİNDE AVRUPA KUPASI ALMAK EN BÜYÜK İSTEĞİM''

Başkanlığı döneminde mutlaka bir Avrupa Kupası almak istediğini belirten Orman'ın, öne çıkan açıklamaları şöyle:

"Başkanlığım döneminde UEFA Kupası ya da Şampiyonlar Ligi Kupası almak istiyorum. En çok istediğim şey bu. Ama en büyük hayalim kurumsal olarak iyi yönetilen bir kulüp olmak."

"Beşiktaş aşkı bende büyük bir şey. Aşk olmadan, meşk olmaz derler, aynen öyle... Bu görevi, bu stadı yapma isteği çoktu bende, inşallah da bunu başarıp, yüzümüzün akıyla çıkarız."

''İŞÇİLERE SORDUM GALATASARAY'IN STADINI YAPARKEN BAŞKANI GÖRDÜNÜZ MÜ''

"Beşiktaş, büyük bir ailedir. Bu ailenin bir parçası olmak da Beşiktaş taraftarına keyif verir. Onun için de stat inşaatına gelirler, işçilere yemek ve tatlı dağıtırlar. Beşiktaş taraftarı olmak, böyle bir şey zaten. İşçilere ya da buradaki taşeronlara soruyorum, 'Galatasaray'ın stadını yaparken başkanı gördünüz mü' diye. İki ya da üç defa görmüşler, beni her gün görüyorlar. Burayı çünkü biz yapıyoruz. Bizim alın terimizle yapılıyor, bizim paralarımızla yapılıyor."

ad (os)