Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında yapacakları Arsenal maçı öncesi takımın havasının iyi olduğunu ve şansın kendilerinden yana olması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü, Jolly Tur ile iş birliği anlaşması imzalayarak, Beşiktaşlılara özel resmi seyahat sitesi "Beşiktaş Travel"ı hayata geçirdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı.

Jolly Tur ile 3+2 yıllık yapılan anlaşma ile kurulan Beşiktaş Travel şirketiyle kulübün maddi kazanç elde edeceğini ve her maça taraftarlarla birlikte gideceklerini söyleyen Orman, şunları söyledi:

"Jolly Tur ailesiyle bir anlaşma yapıyoruz. Beşiktaş Travel ile taraftarlarımız hem deplasman maçlarına gidebilecek hem de Jolly Tur’un diğer ürünlerinden indirimli olarak faydalanabilecek. Deplasmanlara artık daha güçlü, daha organize ve birlik halinde gideceğiz. Bu faydalarının yanında kulübümüz bu anlaşmadan gelir de elde edecek. Ben ve arkadaşlarım yönetime geldiğimizden beri sürekli bir atılım halindeyiz. Anlaşmanın camiamız ile Jolly Tur ailesine hayırlı olmasını diliyorum."

Beşiktaş ile işbirliği yapmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ise, "Sektörde 27 yılı geride bırakan bir firmayız. Beşiktaş ile işbirliği yapmaktan dolayı gururluyuz. Bu sistemin amacı Beşiktaş taraftarlarına takımlarını yalnız bırakmamak için seyahat hizmeti vermek. Bunun yanında taraftarlar tüm turistik faaliyetlerini Jolly Tur ayrıcalığıyla avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Beşiktaş Travel üzerinden yapılacak her satıştan Beşiktaş bir gelir elde edecek. Hedefimiz Beşiktaş’a yılda 1 milyon TL kazandırmaktır" diye konuştu.

"FUTBOL ŞANSININ BİZİM YANIMIZDA OLMASI LAZIM"

Gazetecilerin, gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Orman, Arsenal ile oynayacakları maçla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Çok önemli bir maç. Rakibimiz çok önemli bir futbol ülkesinde oynuyor. Önemli oyunculara sahipler. Takımımızın havası çok iyi. Futbol şansı diye bir gerçek var. Şansın bizim yanımızda olmasına ihtiyaç var. Beşiktaşlılar çok özledi böyle maçları. İlk defa 2 senedir Avrupa'da maçlara başladık. Umarım istediğimizi alırız."

"TRANSFERDE KAMUOYUNUN BİLMEDİĞİ İSİMLER DE OLABİLİR"

Transfer konusuna da değinen Başkan Orman, "Transferde birkaç oyuncuyla ilgileniyoruz. Beşiktaş'ın bütçesine uyacak oyuncuları alacağız. Ancak doğru oyuncuları doğru paralarla almak bizim işimiz. Onları doğruca yerine getirmeye gayret ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kamuoyunun bildiği isimlere takılmamak lazım. Başka isimler de olabilir" diye konuştu.