HATAY Beşiktaşlılar Derneği'nin kuruluş balosu için Antakya'ya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, onuruna öğle yemeği verildi.
Antakya Şehir Kulübü'nde verilen yemeğe Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile dernek yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyeler katıldı. Yemekte Dernek yöneticilerle sohbet eden Başkan Fikret Orman, Antakya’nın yemekleri ve künefesinin çok güzel olduğunu söyledi.
Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10'uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Hatıra Ormanı'na fidan dikilip açılışı yapıldı. Fikret Orman’ın katılımıyla saat 15.30'da Antakya'ya bağlı Gülderen Köyü'nde yapılan törende, bu yaz sezonunda çıkan yangında 1183 hektar yanan ormanlık alanın 50 dönümlük bölümüne 20 bin gar ağacı fideleri dikildi. İlk fidanı diken kulüp başkanı Fikret Orman ağacına ilk hayat suyunu verdikten sonra, "Artık Beşiktaş Kulübü'nünde bir ormanı oldu. Bu bölgede bir yangın yaşandı. Beşiktaş Kulübü olarak bu yıl böyle bir proje başlattık. İlk olarak Hatay'da 50 dönümlük alana fidan dikerek hatıra ormanı oluşturduk" dedi.
Hatıra ormanının açılışı ardından, Hatay Beşiktaşlılar Derneği’nin 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle açılış törenine gelen Beşiktaş taraftarlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Orman, yöneticilerden zaman zaman dikilen fidanların kontrol edilmesini istedi.
FERDENES YILSONUNA KADAR TAKIMDA
Gazetecilerin Ferdenes'in kalıp, kalmayacağı ile ilgili sorusuna Orman, şöyle cevap verdi: "Fernandes'in daha 1 yıllık mukavelesi bulunuyor. Sezon sonuna kadar kulüpte kalacak.
PİRLO, PALAVRA
İtalyan takımlarında oynayan Pirlo'nun geleceği yönündeki soruya ise Orman, "35 yaşındaki bir sporcuyu Beşiktaş ne yapacak? Böyle bir şey yok. Bu bir palavra" yanıtını verdi. Başkan Orman, daha sonra Hatay Beşiktaşlılar Derneği’nin saat 19.30'daki kuruluş yıldönümü balosuna katılmak üzere Otoman Otel'e hareket etti.