Ali DANAŞ, İstanbul- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na dönmemeye kararlı görünüyor.

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ile yaşadığı gerginlik sonrası ikinci yarı için stat arayışlarına başlayan Beşiktaş bu konuda çalışmalarına devam ediyor. İstanbul ve çevresindeki stadları incelemeye alan yönetim gerekirse şehir dışında oynama fikri üzerinde de duruyor. ''BEŞİKTAŞ-KAYSERİ ERCİYES MÜSABAKASININ OYNANACAĞI STAT DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR'' Siyah-Beyazlı Yönetim resmi olarak Kasımpaşa ile stat sözleşmesini henüz iptal etmemesine rağmen Futbol Federasyonu resmi sitesinde Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında sahasında oynayacağı ilk maçın stat bölümü boş bırakılmış durumda.18 ve 19.hafta maçlarının listelendiği sayfanın en altında not olarak ''Beşiktaş-Kayseri Erciyes müsabakasının oynanacağı stat daha sonra açıklanacaktır'' ibaresi yer alıyor.

Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde bu şekilde not yazması ,Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile sözleşmeyi henüz iptal etmemesine rağmen Federasyon yetkililerine ikinci yarıda bu statta oynamayacakları ve arayış içinde oldukları bildirilmiş şeklinde yorumlanıyor.