– BEŞİKTAŞ Kulübü, kalecisi Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin’in cenazesine katılmak üzere 63 kişilik kafileyle Trabzon’a geldi, Trabzonspor'da otobüsünü havalimanına gönderdi.
FİKRET ORMAN'LA BİLİÇ DE GELDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Şubesi ve Transferden Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Slaven Biliç ve futbolculardan oluşan 63 kişilik kafile, saat 11.45’te özel uçakla Trabzon Havalimanı’na indi.
ŞENOL GÜNEŞ'DE UÇAKLA GELDİ
Siyah beyazlı tüm takımın bulunduğu kafilede sadece Dentinho yer almadı. Trabzonspor’un ve milli takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş de siyah beyazlı takımın uçağıyla Trabzon’a geldi. Siyah beyazlı kafileyi, havalimanında Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran karşıladı.
TAKIM OTOBÜSÜNÜ GÖNDERDİ
Trabzonspor'da Beşiktaş’a jest yaparak takım otobüsünü siyah beyazlı takımın kullanımına tahsis etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da kulübün VIP minibüsünü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için havalimanına gönderdi.
ORMAN FUTBOLCULARDAN AYRILMADI
Ancak Başkan Orman, yöneticiler ve Biliç, takımla birlikte ön camında "Beşiktaş" yazısı bulunan Trabzonspor otobüsüne bindi. Siyah beyazlı kafile, daha sonra bir restorana giderek basına kapalı öğle yemeği yedi. Yemeğe Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.