UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Bugün Türkiye saati ile 15:00'da çekilen kuranın ardından Beşiktaş'ın rakibi Olympique Lyon oldu.. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kapsamında Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, dün akşam Vodafone Arena'da oynanan mücadeleyi 4-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Son 8 takımın mücadele edeceği çeyrek final mücadelesinde kuralar bugün saat 15:00'te çekildi. Beşiktaş'ın rakibini bu haberden öğrenebilirsiniz. Siz de Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibini öğrenmek istiyorsanız turkiyegazetesi.com.tr'den şaşmayın... İşte Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibi...
HOLLANDA'DA KONU BEŞİKTAŞ
Beşiktaş'ın'ın UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinin ardından Hollanda basını da olası bir Beşiktaş-Ajax eşleşmesini tartışıyor.
Hollandalılar UEFA'nın böyle bir eşleşmeyi tıpkı Rusya-Ukrayna yada Azerbaycan-Ermenistan takımlarının birbiri ile karşılaması önlendiği gibi yapılabileceğini yazarlarken her şeyin UEFA'nın elinde olduğunu belirttiler. Ajax'ın Kopenhang'ı 2-0 yenerek Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkmasının ardından konuşan teknik direktör Peter Bozs "Maalesef iki ülke arasında şu an bir gerginlik var. Ama sonuçta kurayı çekenler bizler değiliz. Bu durum bizim elimizde değil. Bizi hangi takım çıkarsa gidip oynayacağız" şeklinde konuştu.

İŞTE TÜM EŞLEŞMELER 

Anderlecht - Manchester United
Celta Vigo - Genk
Ajax - Schalke
Lyon - Beşiktaş
SADECE YÜZDE 5'İ BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR
Hollanda'da bir spor internet sitesinin "Ajax'ın çeyrek final rakibi kim olsun" ankettin de ise Beşiktaş yüzde 5 oyla en az oyu alan takım oldu.
UEFA ENGELLİYİCİ BİR KARAR ALMADI
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinin ardından Hollanda basını da olası bir Beşiktaş-Ajax eşleşmesini tartışıyor. UEFA'nın sitesine göre iki ekibin eşleşmesine engellemeye yönelik bir karar alınmadı. 

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?
İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde düzenlenecek kura çekimi 17 Mart Cuma günü saat 15:00'te başlayacak ve TRT SPOR ile Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.