SPOR Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş, rakibini yenerek ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE

Lider Fenerbahçe ile arasında 12 puan fark olan siyah beyazlılar için her maç final niteliğinde. Olası puan kayıplarında zirveden uzaklaşacak olan Beşiktaş, en azından Şampiyonlar Ligi için ikinci devrede maksimum puan hedefliyor. Siyah beyazlı takımda Trabzonspor maçı için tek eksik, ülkesinde artroskopi olan defansın önemli ismi Tomas Sivok olacak.

KADRO 24'E DÜŞTÜ

Siyah beyazlılar, devre arasında Eneramo, Mehmet Akgün, Dentinho ve Günay Güvenç ile yollarını ayırdı. Bu futbolculardan Eneramo ve Günay Güvenç kiralık giderken Mehmet Akgün'ün sözleşmesi feshedildi. Dentinho'nun ise kiralık sözleşmesi yenilenmedi. Kadro dışı olan İbrahim Toraman, Sezer ve Gökhan Süzen'in affedilmemesi ile birlikte Beşiktaş'ın kadrosu 24 futbolcuya inmiş oldu.

HENÜZ SONUÇLANMIŞ BİR TRANSFER YOK

Devre arası transfer döneminde bu eksiklikleri 3 futbolcu alarak gidermek isteyen Beşiktaş yönetimi ise henüz bu amacına ulaşabilmiş değil. Ronaldinho için 2 hafta süren görüşmelerden olumsuz sonuç alan siyah beyazlılar, Tarık Çamdal'dan da vazgeçmişti. Lescott için ise haftalardır temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, oyuncu ile anlaştığını açıklamasına rağmen Manchester City kulübünün net bir cevap vermemesinden dolayı ısrarlı bekleyişine devam ediyor.

Siyah beyazlılar son olarak Brezilya'nın Botafogo takımından Lodeiro'yu kiralamak için görüşmelere başladığını KAP'a bildirmişti. Ancak futbolcunun transfer haklarının fonda ve bir kaç menajerde olduğu iddiası ve Botafogo Başkanı Mauricio Assumpçao'nun katı tutumu da bu transferi zora soktu.

Hem Lescott, hem Lodeiro için bekleme kararı alan Beşiktaş yönetimi, 3 Şubat'a kadar takıma mutlaka takviye yapacağını ısrarla yineliyor. ad (os)