BEŞİKTAŞ'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay, bugün kulüp binasına gelerek başkan Fikret Orman ile görüştü.
Geçtiğimiz hafta eski eşine olan nafaka borçlarından dolayı İzmir'de cezaevine konan ve eski futbolcuların kefaletini ödemesiyle serbest kalan Fevzi Tuncay'a Beşiktaş sahip çıktı.
Başkan Fikret Orman'ın görüşmek için çağırdığı Fevzi, Akaretler'de bulunan kulüp binasına gelerek başkanla 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.
Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fevzi Tuncay desteklerinden dolayı Başkan'a teşekkür ederek şunları söyledi:
''Başkanımızın daveti üzerine geldim, kendisi ile bir görüşmemiz oldu. Desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman Beşiktaş'ın kapılarının bana açık olduğunu belirtti. Önder bey ile bir görüşmeleri olacak,daha sonra görev olarak ne yapmam gerektiği ne yapacağım belli olduktan sonra,bir çalışma şeyi hazırlanacak. Her şey olumlu,bir sıkıntı yok çok teşekkür ediyorum kendilerine. Sezon başında Emrah beyle görüşmüştüm.O zaman bu sıkıntılardan dolayı gerçekleşmemişti.Şimdi ise farklı bir durum oluştu.
Şu an federasyonda görüştüğüm herhangi bir kimse olmadı.O konuda beklemedeyim.Başkanımızla görüştük bundan sonrasına bakacağız.
Tekrar 10 yıl aradan sonra bu kulübün içine girmek çok farklı geldi. Çok sevindirici ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.''

AD(UD/FG)