Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bayan sporcularla yemek yiyerek kutladı.

Hafta sonu müsabakaların olması sebebiyle bir gün erken yapılan yemek organizasyonu Levent'te bulunan Kiliza Restaurant'ta gerçeklştirildi.Kulüp bünyesinde bulunan kadın ve kız sporcuların hazır bulunduğu yemeğe Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra Yöneticiler Ahmet Nur Çebi,Ahmet Kavalcı,Faik Akdil,Erdal Karacan,Hakan Özköse katıldı.

''DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN''

Sporculara hitaben bir konuşma yapan başkan Fikret Orman Kadın Voleybolcuları finale kalmalarından dolayı bir kez daha tebrik ederek başarılar diledi. Beşiktaş'ın, sosyal sorumluluk projelerinin her zaman destekçisi olduğunu belirten Başkan Orman sporcularun Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

''YABANCI SAYISINDA TOPLAMDA 8 FUTBOLCUDAN BAŞKA SEÇENEĞİ KABUL ETMİYORUZ''

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman önümüzdeki sezon için,yabancı sınırlaması konusunda toplamda 8 futbolcuya göre çalışmalar yaptıklarını ve bunun dışındaki seçenekleri kabul etmeyeceklerini belirtti. Başkan Orman,yabancı uygulamasında 5+0+3 veya 6+2 yada 5+3 gibi seçeneklere olumlu destek vereceklerini ama toplamda 8 sayısının üstüne çıkacak seçeneklerin karşısında olduklarını söyledi.

''ALMEİDA VE FERNANDES SORULARINDAN BIKTIM''

Almeida ve Fernandes konusundaki sorulardan artık sıkıldığını belirten Fikret Orman bu futbolcuların durumlarında bir değişme olmadığını söyleyerek iki futbolcunun da sakatlık sebebiyle Eskişehirspor maçında oynamayacaklarını ifade etti. Başkan Orman şu anda tek hedeflerinin Eskişehirspor maçı olduğunu ve futbolculardan tek isteklerinin sezon sonuna kadar aldıkları paranın hakkını vermeleri olduğunun altını çizdi.

''TARAFTARLARIMIZ YENİ STADIMIZDAN KOMBİNE ALARAK DESTEK VERSİNLER''

Taraftarların gönüllü olarak Vodafone Arena Stadı İnşaatı'nda çalışma isteğine teşekkür eden Fikret Orman iş güvenlik kuralları gereği bunun mümkün olmadığını söyledi .Başkan Orman taraftarlara ''Bunlar güzel temenniler ama onun yerine kulüp ürünlerinden ve yeni stadın kombinelerden alarak destek olabilirler'' diyerek mesaj gönderdi.

Stad inşaatı ile ilgili bilgiler veren Fikret Orman stat inşaatında çalışan işçi sayısını bu aydan itibaren 500-600 nisan ayından itibaren de 1500'e çıkartarak hedefledikleri tarihte bitirmeye çalışacaklarını dile getirdi.

Ali DANAŞ,İstanbul-

ad(gh)