Ali DANAŞ, İstanbul- Ronaldinho transferinde son yılların en sıkı pazarlığını gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, aradaki farkı kapatmak için çözüm arayışında.

5 gündür hem yüz yüze hem de telefon ve mesajlaşma yoluyla defelarca Roberto Assis ile görüşen yönetim, yarına kadar sponsor meselesini çözemez ise yeni alternatifler ile son kez masaya oturacak.

FİKRET ORMAN'DAN YENİ ÇÖZÜMLER

Amerika'da bulunan başkan Fikret Orman'ın olaya el koyması ve "bu işi bana bırakın, gelince bu işi sonlandıracağım" demesi yönetime 2 gün kazandırdı. Yöneticiler bu iki günlük süreçte sponsor için tüm olanaklarını seferber edip aradaki farkı kapatmak için çabalıyorlar.

Başkan Fikret Orman'ın fiyatı 5 milyon Euro'ya çıkarıp, Assis'ten de son bir indirim yapmasını isteyerek ortak bir rakamda buluşup imzayı attırmaya çalışacağı öğrenildi. Fikret Orman aradaki fark için sponsor bulunamaması halinde Ronaldinho imzalı forma satışından verilecek pay teklifi ile Roberto Assis'i ikna etmeye çalışacak.

TARAFTARLAR GÖREVE

Bu transferin gerçekleşmesi halinde Ronaldinho, Beşiktaş tarihinin bir sezonda en fazla ücret alan oyuncusu olarak tarihe geçecek. Ronaldinho 6.5 milyon Euro değil 5 .5 milyon Euro'ya imza atsa bile yıllık maliyeti ekstraları ile 20 milyon tl (eski para ile 20 trilyon) olacak. Bu transferin parasını karşılayabilmek için başkan Fikret Orman'ın en büyük güvencesi ise taraftarlar. Ronaldino transferi ile en az 150 bin forma satışı hedefleyen başkan, kombine sayısında da patlama bekliyor. Başkan'ın şu ana kadar 9000 civarında olan kombine satışında Ronaldinho gelirse 25 bini bulma beklentisi var. AD(MA)