SÜPER Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Taktik ve kondisyon idmanı yapan siyah beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri ve kısa koşular sonrası 5'e 2 çalışması ve taktik hazırlıkla idman sürdü. Yarım sahada yapılan çift kale maç ile hazırlıklar sona erdi.
Antrenmana, bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, boğaz enfeksiyonu olan Julien Escude, gribal enfeksiyon olan Oğuzhan Özyakup, bronşit olan Ömer Şişmanoğlu ve sağ kasığında zorlama olan Michael Eneramo katılmadı.
SIVOK, NECİP, ENERAMO VE MUHAMMED YOK
Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor kadrosunda sakatlığı devam eden Sivok, Necip, Muhammed ve dünkü idmanda sakatlanan Eneramo bulunmazken Hırvat hoca, kadronun daralması sebebiyle gribal hastalıkları geçmeyen Oğuzhan, Escude ve Ömer Şişmanoğlu'nu maç kadrosuna dahil etti. Ayrıca bir haftadır takımdan ayrı çalışan Atiba da Akhisar'a götürülecek.
SLAVEN BILIC KULÜBEDE
Galatasaray ile oynanan 5'nci hafta karşılaşmasında hakeme yönelik sözlerinden dolayı Türkiye Futbo Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilen ve bu cezası Çaykur Rizespor maçında tamamlanan Hırvat teknik adam, Akhisar Belediyespor maçıyla yeniden yedek kulübesindeki yerini alacak.
AKHİSAR BELEDİYESPOR İLE 3. RANDEVU
Siyah Beyazlılar, Süper Toto Süper Lig'de daha önce 2 kez karşılaştığı Akhisar Belediyespor'u geçtiğimiz sezon kendi sahasında 3-1 ile geçerken deplasmanda ise 4-1 yenildi.
AKHİSAR BELEDİYESPOR SAHASINDA KAYBETMİYOR
Geçen sezondan bu yana sahasında oynadığı son 8 maçını kazanan Akhisar Belediyespor, Beşiktaş için zorlu bir rakip. Lig sıralamasında Siyah Beyazlıların 3 puan gerisinde olan Akhisar, bu maçı kazanıp üst sıralara tırmanma hedefinde. İçeride bu sezon Galatasaray'ı 2-1, Trabzonspor'u 3-0 yenen yeşil siyahlılar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı. AD(OS/FG)