BEŞİKTAŞ Futbol A takımından sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı son haftalarda yaşanan puan kayıplarını değerlendirdi.
Ahmet Kavalcı, 'na yaptığı açıklamada, ''Yaşanan puan kayıplarından dolayı çok üzgünüz ama biz büyük kulübüz, bunun altından kalkarız, kalkmak zorundayız'' diye konuştu.
SEYİRCİ YOK ATMOSFER YOK
Son maçlarda takımın motivasyonunun karşılaşmaları kazanmaya yetmediğini belirten Kavalcı özellikle seyircisiz maçların olumsuz etkilerinden bahsederek, ''Aldığımız cezalardan dolayı seyircisiz oynadığımız maçlarda yeteri kadar motivasyon sağlayamıyoruz. Seyici yok atmosfer yok ama inşallah taraftarlarımız bunun farkına artık varır ve daha iyi davranırlar. Çünkü bundan çok fazla etkileniyoruz'' dedi.
TOP GİRMEYİNCE GİRMİYOR
Şanssızlıktan da yakınan Kavalcı, ''Olmayınca olmuyor girmeyince girmiyor. Gördünüz. Bir çok fırsattan yararlanamadık. Top girmeyince girmiyor ama şanssızlığımızı da yeneceğiz inşallah'' diye konuştu.
HOCAMIZIN İŞİNE KARIŞMAYIZ
Slaven Bilic'in sistemini hiç değiştirmemesi konusundaki eleştirilere ise, ''Biz yönetim olarak hocamızın sistemine ve oyuncu değişikliklerine hiç bir şekilde karışmaz ve müdahale etmeyiz. Hocamızı takımı yönetmesi için getirdik ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. İşine hiç bir şekilde karışmayız" şekinde yanıt verdi.

AA(UD/FG)