BURSASPORLU Pablo Martin Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, İstanbul'a giden Arjantinli oyuncunun, Bursa'ya dönerek pazartesi günü basın açıklaması yapacağını söyledi.
"KARARINI TARAFTAR VE BASINLA PAYLAŞACAK"
Naguf, Doğan Haber Ajansı () muhabirine yaptığı açıklamada, Batalla'nın pazartesi günü basın ve taraftarın önünde açıklama yapacağını söyledi. Kendisi hakkında farklı farklı haberler çıktığını ve bu haberlerin olayı daha da büyüttüğünü dile getiren Naguf, "Pazartesi günü bir basın toplantısı yapacağız. Taraftarlar ve medyaya Pablo tüm açıklamaları yapacak. Kalacak mı gidecek mi her şeyi orada söyleyecek. Bu olaylardan sonra kendisi bir karar alacak. Tüm gazetelerde çıkan söylentilerle ilgili de açıklama yapacak. Bazı şeyler yazıldı ve çizildi. O da bunları okudu ve her şey biraz daha karıştı. Sadece Daum ile bir sıkıntısı vardı. Onu çözmeye çalıştık ama çözemedik. Daum'la sıkıntısının ne olduğunu da kendisi açıklayacak" diye konuştu.
"OLAYLAR BÜYÜMESEYDİ İDMANA ÇIKACAKTI"
Batalla'nın şu anda ailesiyle birlikte İstanbul'da olduğunu ifade eden Naguf, "Batalla hiçbir takımla görüşmedi. İşte mesele de bu. Bu tarz haberler çıkıyor. Şu an kendisi İstanbul'da ailesiyle birlikte. Evindeki eşyaları da boşaltmadı. Hepsi duruyor. Bu durumlar büyümeseydi pazartesi gelip idmana çıkacaktı. Ancak olaylar büyüdü. Tüm konulara pazartesi günü yapacağı toplantıda açıklık getirecek" ifadelerini kullandı. EK(CE/AÖ)