BURSASPOR'un Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla, cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçında taraftarlarımızın desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.
Çok zor bir müsabakaya çıkacaklarını belirten Pablo Batalla, "Lig lideri ile evimizde oynayacağımız müsabaka gerçekten zorlu bir maç olacak. Taraftarlarımızın bizleri maçın son düdüğüne kadar destekleyeceklerini düşünüyorum. Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Amacımız güzel bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılabilmek" dedi.
Batalla ayrıca geçtiğimiz hafta sonu oynanan Torku Konyaspor maçının ardından Bursaspor TV’de vermiş olduğu demeç ile ilgili bir açıklama yaptı. Batalla, "Ülkenin en ücra köşelerinde bile bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın tükenmek bilmeyen desteğini arkamıza alarak kazandığımız Torku Konyaspor maçının ardından, takım otobüsümüzde bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçıyla ilgili sorulan soruya verdiğim cevapta kullandığım "Taraftarımızın stadyumu patlatmasını bekliyoruz" ifadesinin, gerek sosyal medyada, gerekse taraftar gruplarımızın içinde bir hareketliliğe sebep olduğunu farkettiğim için bu açıklamayı yapma gereği hissetmiş bulunuyorum. Taraftarımızın yaratıcı manevralarla süslenmiş mizah anlayışı ve enerjisi geldiğim günden beri tüm iç saha maçlarımızda beni cezbetse de, sözlerimin; hele ki insan sağlığını tehdit edecek şekilde yanlış anlaşılması, asla istemeyeceğim bir olaydır. Kullandığım cümledeki "stadyumu patlatmak" ifadesi, yalnızca ve yalnızca, stadyumu hıncahınç dolduracaklarından tek bir saniye bile şüphe etmediğimiz taraftarımızın gerek pankartlarıyla, gerekse zaman zaman sağır edici seviyelere ulaşan tezahüratlarıyla maçın bitiş düdüğüne kadar sahada olacak bizlere vereceği desteği ifade etmekte olduğunu şampiyon taraftarımıza resmi sitemiz aracılığıyla belirtmek isterim. Futbolun güzellikleriyle ve zaferle dolu bir gece olması dileğiyle" dedi. EK(CE/AÖ)