MEDİCAL Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 15-29 Ocak tarihleri arasında 1 lig, 4 kupa maçı oynadıklarını, 3 galibiyet 2 beraberlik aldıklarını belirterek, "Keyif veren bir Antalyaspor yarattık. Şimdi tüm Antalyalıları cumartesi günü oynanacak Gaziantep maçına bekliyoruz" dedi.
Başkan Gültekin Gencer, 15 Ocak ile 29 Ocak tarihleri arasında 5 maç yaptıklarını, bunun 3'ünü kazanıp diğer ikisinde berabere kaldıklarını ve yenilgi yüzü görmediklerini belirtti. Gencer, “Şimdi tüm Antalyalıları cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor maçı için Akdeniz Üniversitesi Stadı'na bekliyoruz. Başarıya ortak olmanızı istiyoruz. Takımınıza sahip çıkın" dedi.
Bilet fiyatlarının da ucuzlatıldığına dikkat çeken Başkan Gencer, şöyle devam etti:
“Yaptığımız önemli transferler takıma yeni bir kimlik kazandırdı. Bizler daha iyisini yapmanın peşindeyiz. Antalyalı futbolseverleri de takımlarının yanında görmek istiyoruz. Bunun için bilet fiyatlarını da ucuzlattık. Yönetim olarak her gün yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Antalyaspor'u önümüzdeki 5 yıl içerisinde gençleştirme politikamız hayata geçirdik." (FOTOĞRAFLI)