PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor Başkanı Emin Kar, sezon başından bu yana ilk kez bir maça sorunsuz ve eksiksiz çıkacaklarını belirterek, "Adanaspor'u mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz" dedi.
Samsunspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını tam kadro olarak sürdüren ve takımın son durumundan memnun olduğunu ifade eden Başkan Emin Kar, "Milli arada çok iyi çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu arada sakat oyuncularımız takıma geri döndü ve belki de ilk kez sezon başından bu yana bir maça eksiksiz, sorunsuz çıkacağız" diye konuştu. Adanaspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar, şöyle dedi:
"Bütün karşılaşmalar zor ancak bu maç üst sıralara tırmanmamız adına büyük önem taşıyor. Adanaspor mücadelesinin ardından ilk yarının bitmesine 5 maç kalacak. İlk olarak Adanaspor’u mağlup etmek, ardından da diğer maçlardan istediğimiz sonuçları alarak hedeflediğimiz puana ulaşmak istiyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum" konuştu.