BURSASPOR Kulübü’nün 23 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Avukat Cüneyt Özkan, "Seçilirsem Bursaspor’daki icazet alma dönemi sona erecek" dedi.
Cüneyt Özkan, düzenlediği basın toplantısında seçilmeleri halinde yapacağı projeleri açıkladı. Genel Kurulda başkan adaylarına 10 dakika konuşma süresi tanınmasını da eleştiren Cüneyt Özkan, şöyle devam etti:
"KULÜP ÇOK AĞIR BEDEL ÖDÜYOR"
"Ben ve arkadaşlarım bağımsız, kimseden icazet almayan bir Bursaspor parolası ile yola çıkıyoruz. Çünkü icazetle alınan başkanlık sonrasında kulüp çok ağır bedeller ödüyor, aynı bugün olduğu gibi. Bursaspor’u iyi yerlere getirecek ve gönlünde Bursaspor sevgisi yaşayan arkadaşlarımla yola çıkıyorum."
GÖNDEN VE REÇBER GELİYOR
Doğru yapılacak transferlerin kulübü bugün içinde bulunduğu borçlardan kurtaracağına dikkat çeken Özkan, seçilmeleri halinde sportif direktör olarak Mustafa Gönden, saha içi menajer olarak Serkan Reçber ile çalışmayı düşündüklerini, teknik direktör olarak son haftalarda takıma yürekli futbol oynatan İrfan Buz ile devam etmek istediklerini belirtti.
PARALAR SAÇILMAMALI
Sivasspor’da 300 bin Euro’ya oynayan Aydın Bulut’un 900 bin Euro’ya ön anlaşma yapılmasının yanlış olduğuna da dikkati çeken başkan adayı Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Eski yönetim gibi aynı düşüncede olan yapı göreve gelirse Bursaspor bu konumuyla uçuruma sürüklenir. Ben ve arkadaşlarım bu tür olayların oyları maniple etmek olacağına inandığımız için görüştüğümüz oyuncularla ilgili açıklama yapmıyoruz."
BELEN YAYLASINA TESİS
Cüneyt Özkan, Bolu’nun Belen yaylasında çok uygun kiralama bedelleriyle yer tahsisi için anlaşabileceklerini vurguladı. Kulübün mali durumuyla ilgili olarak Kulüp 2'nci Başkanı Rıdvan Şen’in kendilerine bilgi aktaracağını söyleyen Özkan, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Bugün ciddi borç var. SSK ve vergi borçları dışında 50 trilyon borç söyleniyor. Kabaca baktığımızda Frey, Civelli, Taiwo , Pinto ve Kazım’ın maliyetlerinin bu borçla eşit durumda. Seçilmemiz halinde bu yüklerden kurtulmak istiyoruz. Taıkımda dengeleri iyi kurmak ve 3 liralık futbolcuya 9 lira vermek istemiyoruz."

CE(FK/AÖ) FOTORAF