Barcelona'ya evinde 4-3 mağlup olan Real Madrid'de yenilginin şoku yaşanırken, bir yandan da 26 senelik rekoru kıramamanın da üzüntüsü yaşanıyor. İtalyan teknik adam Carlo Ancoletti yönetiminde oynadığı son 31 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Madrid ekibi en son mağlubiyetini de 26 Ekim'de oynanan Barcelona maçında yaşamıştı. O maçtan sonra oynadığı 18 La Liga , 8 İspanya Kral Kupası ve 5 Şampiyonlar Ligi maçında kaybetmeyen Real Madrid, toplamda 31 maç yenilgi yüzü görmemişti.

Ancoletti'nin Real Madrid'i üç maç daha mağlup olmadan devam etmeyi başarsaydı Hollandalı teknik adam Leo Beenhakker'in 1987-1988 yılında ki 34 maçlık yenilmezlik rekorunuda egale etmiş olucaktı.

CRISTIANO RONALDO DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLDİ

La Liga'da geçen haftanın tüm futbol dünyasının merakla beklediği "El Clasico" derbisinde rakibi Barcelona'ya kendi taraftarı önünde 4-3 mağlup olan Real Madrid'de Ronaldo Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Maçın hakemi Alberto Undiano Mallenco tarafından rapor edilen Portekizli yıldız, İspanya Futbol Federasyonu tarafından Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Cristiano Ronaldo'nun Disiplin Kurulu'na sevk edilme nedeni ise maç sonu hakem hakkında yapmış olduğu yorumlardan dolayı olduğu ve aynı şekilde maçın 64. dakikası Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ı düşürerek penaltıya sebep olan ve kırmız kart görerek takımını 10 kişi bırakan Sergio Ramos'un da Disiplin Kurulu'na sevk edileceği belirtildi. İspanya basınına göre Ronaldo'nun muhtemelen Disiplin Kurulu'ndan para cezası alacağı yazıldı.

Sercan SAPANATAN,İstanbul-

ss(gh)