Barcelona, sağ bek sorununu çözmek üzere. O bölgede oynayan Aleix Vidal'den beklenen katkıyı alamayan Katalan kulübü, 34 yaşındaki Darijo Srna'yı süpriz bir şekilde gündemine aldı. Bek bölgesine kısa vadeli bir çözüm getirmeye çalışan Barcelona'nın Hırvat futbolcunun tecrübesinden yararlanmak istediği belirtildi.
132 KEZ MİLLİ OLDU
Darijo Srna, Shaktar Donetsk'in kaptanlığını yaparken 14 senedir aynı kulüpte oynuyor. Geçtiğimiz günlerde milli takımı bırakan Srna'nın Hırvatistan formasıyla 132 maçta 22 golü bulunuyor.
VİDAL'DEN BEKLENEN ALINAMADI
İspanyol devi, sezon başında Dani Alves'i Juventus'a gönderdikten sonra sağ bek problemini bir türlü aşamadı. Önce Sergi Roberto'yu deneyen, ardından Aleix Vidal'e şans veren Luis Enrique, iki futbolcudan da istediği performansı alamadı. Yeni sezona kadar tecrübeli bir bek ile idare etmeyi düşünen Barça, daha önceden de Glen Johnson ve Stephan Lichtsteiner'ı gündemine almıştı.
Öte yandan, Vidal'in devre arasında İtalya'ya transferi bekleniyor. Inter'in Vidal için devre arası transfer döneminde teklifte bulunacağı belirtiliyor.