BANVİT, bir ara 15 sayı geriye düştüğü Anadolu Efes’i 1 sayı farkla yendiği maçtan sonra büyük bir mutluluk yaşayan taraftarlarına teşekkür etti.
Kulüp Başkanı Özkan Kılıç, Anadolu Efes karşılaşmanın böylesine çekişmeye sahne olacaklarını beklemediğini söyledi. Galibiyette oyuncular kadar, onları tribünde destekleyen taraftarların da büyük payı olduğuna dikkat çeken Başkan Özkan Kılıç, şöyle konuştu:
"Müthiş bir maçtı. Taraftarımızın inanılmaz desteği ile müthiş bir geri dönüş yaşadık. 15 sayı geriden gelip maçı kazandık. Sahamızda normal sezonda yenilmedik, Sahamızdaki son maçımızı Beşiktaş İntegral Forex ile oynayacağız. Bu maçı da kazanırsak normal sezonu iç sahada yenilgi almadan tamamlayacağız. Play-off’ta da ilk rakibimiz Tofaş olacak. Bizde bu inanç ve direnç, seyirci de böyle coşkulu olursa ki, Tofaş’ı da geçeceğimize inanıyorum."
DOĞUM GÜNÜNÜ SALONDA KUTLADI
Anadolu Efes mücadelesinden sonra taraftarların salona getirdiği pastayla 45'inci doğum gününü kutlayan Banvit Basketbol takımı Genel Menajeri Turgay Çataloluk, şunları söyledi:
"Anadolu Efes şampiyonluk adaylarından biriydi. Bizim için play-off öncesi iyi bir hazırlık maçıydı. Zorlu, heyecanlı ve çok güzel bir prova oldu. 10 gün sonra play-off başlıyor. Beşiktaş İntegral maçını da iyi bir neticeyle bitirip play-off maçlarına hazır olarak gitmek ve iyi performansımızı orda da devam ettirmek istiyoruz."

EÖ(CE/AÖ) FOTOĞRAF