Erdem ÖZCAN/BANDIRMA(Balıkesir),()– BANDIRMA Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Müzesi işbirliğiyle açılan, "Beşiktaş 111 Yıllık Aşk" adlı sergi, ilgiyle karşılandı.
117 FOTOĞRAF SERGİLENİYOR
Bandırma Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılışı Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Dursun Mirza, BJK Taraftar ve Dernekler Yönetsel Yapı Genel Sekreteri Selçuk Kaynarkan yaptı. Sergide kulübün 20 bin adetlik fotoğraf arşivinden seçilen 117 fotoğraf, siyah beyazlı takımın kazandığı kupalar ve maçlarda giyilmiş 25 adet orijinal formanın yanı sıra BJK’de oynamış futbolcuların fotoğrafları da izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Bandırma Taraftarlar Derneği Başkanı Şeref Figen Beşiktaş "Jimnastik Kulübü 111 yıllık spor hayatında her zaman kendisine yakışan duruşu ve herkes tarafından takdir edilen, ülkemize ve Türk sporuna katkıları ile bugünlere kadar gelmiştir. Bu sergide amacımız Beşiktaş’ın 111 yıllık tarihini Bandırma’daki Beşiktaşlılarla paylaşmak, ilçede Beşiktaş coşkusunu yaşatmaktır" dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’da konuşmasında Beşiktaş’ın ülke sporun gelişmesine önemli katkılar sağladığını, bu katkılarının katlanarak artması temennisin de bulundu. Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı’da konuşmasında, genel merkez yöneticilerinin de katıldığı bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin spor bilincinin gelişmesine, taraftarlar arasında birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde önemli katkılar sağladığını söyledi.

EÖ(CE/AÖ) FOTOĞRAF