Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu sezonun ilk antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu dile getiren Çapanoğlu, “Geçen yıl yarım bıraktığımız işi bu yıl tamamlamak istiyoruz. Bu zorlu sınavla taraftarımızdan bize desteklerini devam ettirmelerini bekliyoruz. Bu sezon zor bir grupta mücadele edeceğiz. Zorlukların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelerek uzun süreden beri kapısından döndüğümüz PTT 1.ligine çıkmak istiyoruz” dedi.

5 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Sezon hazırlıklarına 6’sı yeni transfer olmak üzere toplam 17 kişinin katıldığını açıklayan Çapanoğlu, “Diğer transferlerimiz de gün gün takıma dahil olacak. Arife gününe kadar günde 2 antrenmanla çalışmalara devam edeceğiz. Daha sonra Bolu’da kampa gireceğiz. Bolu kampına 24 kişilik kadroyla gitmeyi planlıyorum. Sezon öncesinde toplam 5 hazırlık maçı yapacağız. 26 Temmuz’da Çanakkale Dardanelspor ile,5 Ağustos’ta Pendikspor ile,8 Ağustos’ta Malatyaspor ile, 10 Ağustos’ta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile,12 Ağustos’ta ise Fethiyespor ile hazırlık maçı yapacağız”diye konuştu.

KILKIŞLI: LİGE RENK TAKACAĞIZ

Sezonun ilk antrenmanı öncesinde açıklamada bulunan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırmaspor 2014-2015 futbol sezonuna renk katan bir takım olacak. Sezon hazırlıklarına başladık. Transfer ettiğimiz oyuncular ve geçen yıldan devam eden arkadaşlarımız ile çalışmalarımız başladı. Bir orta saha, bir forvet ve bir kaleci transferi yaparak transferi tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.

FOTOĞRAF