BANDIRMASPOR Başkanı Mehmet Kılkışlı, Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda taraftarla bir araya geldi, kulübü için destek istedi.
Başkan Kılkışlı, Bandırmaspor’un sabit gelir kaynaklarının sadece kulübün günlük giderlerini karşılamaya yettiğini, bugüne kadar yöneticilerin kendi öz kaynaklarını kulübe aktarmasıyla ayakta durduğunu dile getirdi.
MAÇ GELİRİ YETERSİZ
Taraftarların Bandırmaspor’a olan ilgisinin yetersiz olduğunu vurgulayan Başkan Kılkışlı, "Kendi sahamızda oynadığımız tüm maçlarda elde ettiğimiz gelir, maç giderlerini karşılamıyor. Bundan dolayı sürekli kasamızdan takviye yapmak zorunda kalıyoruz. Takımlar galip gelirken mutluluk yaşarlar bizler ise her alınan galibiyetten sonra futbolcularımızın primlerini nasıl öderiz diye düşünüyoruz" dedi.
YÖNETİM ALACAKLI
Yönetim kurulu üyeleri olarak kulüpten toplam alacaklarının 3,5 milyon TL olduğunu açıklayan Başkan Kılkışlı, şöyle devam etti:
"Bu olumsuz mali portreye rağmen Bandırmaspor hedefleri olan bir takım bizim yönetim kurulu olarak 2013-2014 futbol liginde hedeflerimizden her hangi bir sapma yoktur. Bandırmaspor şampiyonluğa oynayan bir takımdır. Devre arasında teknik heyetimizin belirlemiş olduğu mevkilerde gerekli transferleri yaparak bu iddiasını lig sonuna kadar sürdürecek."
7 YILDA 14 ANTRENÖR
Kulübün 7 yılda 14 teknik direktör değiştirilmesiyle ilgili eleştirilere de cevap veren Başkan Kılkışlı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Görev süremiz içerisinde 14 teknik direktörle çalıştığımız doğrudur. Bu yılda iki antrenörle çalıştığımızı gösteriyor. Bu hocaların bir kısmı aldıkları başarısız sonuçlardan sonra ayrıldı, bazılarıyla da uyum problemi yaşadığımızdan dolayı biz yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. 7 yıldan 14 teknik direktörün değiştirilmesi bir handikap mıdır evet handikaptır."