BANDIRMASPOR teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, cuma günü oynayacakları Ankaragücü maçını değerlendirirken, "Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu sınavdan da başarıyla çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.
Play off maçlarında karşılaşacakları Ankaragücü'nün güçlü bir camia olduğunu hatırlatan Mustafa Çapanoğlu, "Üst liglerde oynamış, lobisi çok güçlü olan takım. Aynı zamanda da güçlü taraftar yapısına sahip. Bu nedenle bizim için zor maç olacağını biliyoruz. Ama rakibimizi safdışı bırakacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. Mustafa Çapanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
22 HAFTADIR GÖREVDEYİM 
"Takımların şampiyon olması için önce bulunduğu şehrin buna inanması gereklidir. 22 haftadan beri Bandırmaspor’da teknik direktör olarak görev yapıyorum. Ligin son haftasında kendi sahasında oynadığımız müsabakada taraftarlarımızın maçın başından sonuna kadar vermiş oldukları destek oyuncularımız kadar taraftarlarımızın da şampiyonluk istediğini ortaya koymaktadır. Bu taraftar desteği arkamızda olduğu sürece yenemeyeceğimiz takım yok."

EÖ(CE/AÖ) FOTOĞRAF