SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, 2-1 kazandıkları Tepecikspor müsabakasının kendileri için "anahtar maç" olduğunu söyledi.
Mustafa Çapanoğlu, deplasmanda 3 puan alarak lige iyi başlangıç yaptıklarını söyledi. Müsabakada 1-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmadıklarını dile getiren Mustafa Çapanoğlu, "İkinci yarıda karşılaşmaya ağırlığımızı koyarak sahadan galip ayrılmasını bildik" dedi.
Bu haftanın sonunda sahalarında oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçını da kazanmayı hedefedikerini vurgulayan Mustafa Çapanoğlu, "Ligde her maç önemlidir. Ancak bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Kocaeli Birlik maçı bizim ligdeki hedeflerimiz açısından çok daha önemli maç. Bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
Tepecikspor maçında sakatlanan Ali Serin’in 1,5 ay sahalardan uzak kalacağını, Cengiz’in durumunun ise hafta içinde yapılacak kontrollerden sonra netleşeceğini açıklayan Mustafa Çapanoğlu, tedavisi tamamlanan Yasin’in Kocaeli Birlikspor maçında forma giyebileceğini söyledi.

FOTOĞRAF