ZİRAAT Türkiye Kupası 5'inci Kademe maçında Galatasaray’a İstanbul’da 4-0 yenilerek elenen Balıkesirspor’da hakem Deniz Ateş Bitnel’e büyük tepki var. Yönetim, 29'uncu dakikada ceza sahasında topun İsmail’in koluna çarptığı pozisyonda beyaz noktayı gösteren Bitnel’in Balıkesirspor’u oyundan kopardığını söylerken, teknik direktör İsmail Ertekin "Bu sezon aleyhimize 8 kez penaltı verildi. Biz konuştukça aleyhimize penaltı çalınıyor" dedi.
Trabzonspor’u eledikten sonra Galatasaray karşısına büyük umutlarla çıktıklarını ve rakiplerini elemekten başka bir düşünce taşımadıklarını vurgulayan teknik adam, "Penaltı golüyle geriye düştükten sonra ikinci yarıda beraberliği yakalamak için risk aldık. Ancak ikinci golün ardından oyundan koptuk. Penaltı kararı kesinlikle ağırdı. Demek ki hakem böyle görmüş. Yapacak bir şey yok. Artık lige döneceğiz" dedi.
İKİ KÖTÜ HABER
Balıkesirspor, İstanbul’da Galatasaray'a 4-0 yenilip kupa macerasını noktalarken, şanssızlıklar üst üste geldi. Karşılaşmanın son dakikalarında takım arkadaşı Rıza ile çarpıştığı pozisyonda elmacık kemiği çatlayan ve kaşı yarılan Caner hastanelik oldu. Maçtan sonra İstanbul’da kalan Caner’in Kahramanmaraşspor randevusunda forma giymesinin zor olduğu açıklandı.
Balıkesirspor'a bir kötü haber de İzmir'den geldi. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Murat Sözgelmez, İzmir'de yaşayan annesi Gülseven Sözgelmez’in vefatıyla yıkıldı. Murat, sabah haberi alır almaz İzmir'e gitti. Bir süredir rahatsız olduğu ve tedavi gördüğü bildirilen Gülseven Sözgelmez'in yarın toprağa verileceği öğrenildi. ÇY(YC/AÖ)