SÜPER Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, Bolu kampındaki son hazırlık karşılaşmasında PTT 1'inci Ligi takımlarından Boluspor'a 2-1 yenilerek taraftarlarını şaşırttı.
Maça Emrullah - Uğur, Kulusiç, Coelho, Keremcan, Santos, İlhan, Alanzinho, Vargas, Sercan, Gökhan 11'i ile başlayan kırmızı beyazlı ekip, Bolusporlu Kenan'ın 3'üncü dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. 16'ncı dakikada Gökhan Ünal'la eşitliği sağlayan Balıkesirspor, 44'üncü dakikada Emre Kılınç'in ağlara giden vuruşuna engel olamadı.
İkinci yarıda Zeki - Abdülhamit, Hasan, Okan, Bülent, Eray, Aykut, Jabbie, Burak, Muğdat ve Murat 11'i ile çıkan Balıkesirspor, rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda her iki takım da gol üretemeyince, müsabaka ilk yarıda atılan gollerle Boluspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.
Profesyonel Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Bu maçta hocamız sonuçtan öte bir taktik ve sistem denedi. Sonuçta adı üstünde bu bir hazırlık maçıydı. Lige kadar hazır olacak ve lige bomba gibi gireceğiz" dedi.
DÖNÜŞ ZAMANI
Balıkesirspor, Bolu'daki kamp çalışmalarını yarın tamamlayıp Balıkesir'e dönecek. Sabah antrenmanından ardından Balıkesir'e hareket edecek kırmızı-beyazlılar 17 Ağustos Pazar günü de sezon açılışında taraftarla buluşacak, ardından AEL Kalloni takımı ile karşılaşacak.

FOTOĞRAF