SÜPER Lig'in yeni takımı Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Tek isteğimiz yaklaşık 40 yıl sonra yeniden yer alacağımız devler arenasına iyi başlayıp iyi bitirmek" dedi.
Balıkesirsor'da cuma günü Akhisar Belediyespor'la oynanacağı ilk maç için geri sayım başlarken takımının son olarak 1975-76 sezonunda Süper Lig'de mücadele ettiğini hatırlatan İsmail Ertekin, "Biz yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu olarak bu büyük heyecana hazırız. Umarım taraftarımız da hazırdır" sözleriyle destek çağrısı yaptı.
Süper Lig'de yeni olmalarına rağmen kadroda bu ligi iyi tanıyan tecrübeli oyuncular bulunduğunu da dile getiren İsmail Ertekin, şöyle konuştu:
"Transfer ettiğimiz yabancıların büyük bölümü kendi ülkelerinde üst liglerde ya da Kulusiç, Alanzinho gibi Süper Lig'de oynamış isimler. Yerli futbolcularımızdan Gökhan, Sercan gibi isimler de zaten Süper Lig'i biliyor. Sonuçta tecrübesiz bir takım değiliz. Belki ilk maç heyecanı olabilir ama bu heyecanı pozitife çevirip, coşkuya dönüştürmek de bizim elimizde."