BALIKESİRSPOR'un geçtiğimiz hafta yapılan kongresinde divan başkanlığı seçiminin ardından salonu terkeden başkan adayı Feyyaz Çiftçi, "Bu kongre Balıkesirspor tarihinde kara bir gün olmaya adaydır" dedi.
Yaptığı açıklamada genel kurulda, Başkan Tuna Aktürk tarafından 11 Şubat 2014'te İl Dernekler Müdürlüğü'ne beyan edilen 391 kişilik üye listesi yerine 508 kişilik listenin dikkate alındığını öne süren Çiftçi "Tüzüğe göre 31 Aralık 2013'ten sonra üye olanlar oy kullanamazlar. 14 Nisan 2014 tarihli üyelik belgelerini divan kuruluna sunmamız dahi sonucu değiştirmemiştir" ifadesini kullandı.
Kongrede hukuğun ayaklar altına alındığını öne süren Feyyaz Çifti açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Balıkesirspor tarihinde kongreye kısa bir süre kala, akrabalarını, komşularını, arkadaşlarını üye kaydedip seçim kazanmaya çalışan başka bir başkan olmamıştır. O salona omuzlarda getirilmesi gereken bir başkanın ayak oyunlarına tenezzül etmesi başta ben olmak üzere tüm üyeleri derinden etkilemiştir. Balıkesirspor kimsenin tapulu malı değildir. Tüm Balıkesirlilerindir. Hukuk dışı yollar kullanılarak gasp edilemez. Balıkesirspor'un doğru yönetilmesiyle ilgili mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir."

CY(YC/AÖ) FOTOĞRAF