BALIKESİRSPOR, Portekiz Süper Lig takımlarından Vitoria Guimaraes'ten ön libero Andre Filipe Santos ve Trabzonspor'un kalecisi Zeki Ayvaz'ı renklerine bağladı.
Nuno Coelho'dan sonra kırmızı beyazlı ekibin ikinci Portekizli futbolcusu olan Andre Santos, Bolu kampına katıldı. Başkan Tuna Aktürk'ün günlerdir ismini sır gibi sakladığı Santos, geçen sezon 25 lig, 6 Avrupa Ligi, 4 kupa maçında forma giyip 2581 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki futbolcu yaş gruplarında 27 kez milli olurken, 2 kez Portekiz A Milli Takımı'nda görev yaptı.
Hasagic'in Türk statüsünde oynamasında sorun yaşanması üzerine yerli kaleci arayışına koyulan yönetim, Zeki Ayvaz'ı da kampa getirdi. 24 yaşında ve 1.88 boyundaki Zeki Ayvaz, 7 yaşında futbola başladığı Akçaabat Sebatspor'da 10 yıl oynadıktan sonra Trabzonspor'a transfer oldu. İki sezon 1461 Trabzon'a kiralanan genç file bekçisi, geçen sezon 1 lig, 1 kupa ve 1 Avrupa Ligi maçında Trabzonspor'un kalesini korudu. İki kaliteli oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyleyen Başkan Tuna Aktürk, yabancı transferini noktaladıklarını açıkladı.

FOTOĞRAF