SÜPER Lig'de ilk kez yer alacağı 2014-2015 sezonu öncesi 5'i yabancı olmak üzere 18 transfer yapan Balıkesirspor, geleceğe umutla bakıyor. Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, teknik heyet ve oyuncuların özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, takıma güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi. "Maşallahımız var" diyen Çıkrıkçı, "Süper Lig'de de ses getiren bir takım olacağız. Alanzinho, Vargas ve Santos gibi oyuncularla göze hoş gelen bir futbol sergileyeceğiz" yorumunu yaptı.
Defansta Kulusic-Coelho ve forvette Gökhan-Sercan ikilisine çok güvendiklerini sözlerine ekleyen Çıkrıkçı, "Genç oyuncularımız da her zaman göreve hazır. Taraftarımızın desteğiyle Süper Lig'de güzel işlere imza atacağız" dedi. Öte yandan Bolu kampında hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar, yarın saat 18.00'da Boluspor'la özel bir maç oynayacak. Cumartesi günü sabah idmanın ardından kampı noktalayacak Balıkesirspor, 17 Ağustos pazar günü ise sezon açılışında taraftarıyla buluşacak.
KURTDERELİ MEHMET BALIKESİRSPOR'A KARŞI
Balıkesir'de Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet anısına bu yıl 15-17 Ağustos tarihlerinde 34'üncüsü düzenlenecek Kurtdereli Güreşleri ile Balıkesirspor'un sezon açılış töreninin çakışması, trafiği karıştırdı. 17 Ağustos Pazar günü, başpehlivanlık güreşlerinin yapılacağı saatte kırmızı-beyazlı ekibin Atatürk Stadı'nda sezonu açıp ardından Yunanistan temsilcisi AEL Kallonis ile özel bir maç oynayacağını hatırlatan sporseverler, "İki arada bir derede kaldık" yorumunu yaparken, kent protokolu da zor durumda kaldı.

FOTOĞRAFLI