PTT 1'inci Lig'den 38 yıl sonra Süper Lige yükselen Balıkesirspor, yeni sezonu yarın taraftarı önünde açacak. Taraftarla en son 4 Mayıs'ta Süper Lig'e çıkışın ilan edildiği 2-1'lik İstanbul Başakşehir maçında buluşan kırmızı beyazlılar 105 günlük hasrete son verecek. Atatürk Stadı'ndaki sezon açılışı saat 17.00'de başlayacak. İsimleri tek tek anons edilerek sahaya çıkacak eski ve yeni futbolcular, şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın elinden alacak.
Kupayla sahada zafer turu atacak Balıkesirspor, açılış seramonisinin ardından saat 18.00'de Yunanistan'ın AEL Kallonis takımıyla hazırlık karşılaşması oynayacak. Takımlarıyla ilk kez buluşacak taraftarlar açılış töreni ve AEL Kallois maçını ücretsiz olarak izleyecek. Balıkesirspor, Süper Lig maratonu öncesi kadrosunu büyük oranda yenileyerek 5'i yabancı 13 takviye yaptı.
ALKIŞLAR ALANZİNHO VE COELHO'YA
Balıkesirspor'da yeni transferlerden Alanzinho ve Coelho, Bolu'daki son kampta takımın yıldızı oldu. Portekiz'in Braga takımından transfer edilen Coelho, defansta Kulusic'le müthiş uyum yakaladı, antrenman ve özel maçlarda savaşçı kimliğiyle alkış aldı. Trabzonspor'dan alınan Brezilalı Alanzinho ise saha içindeki performansı, saha dışındaki sempatik kişiliğiyle takıma renk kattı.

FOTOĞRAFLI