BALIKESİRSPOR, Nazilli Belediyespor'u 6-1 yenerek TSYD Ege Dostluk Kupası'nı ilk kez müzesine götürürken kırmızı beyazlı ekibin golcüsü Muğdat Çelik, "evim" dediği Nazilli'de hem gol atmanın hem de kaptan olarak kupayı almanın mutluluğunu yaşadı.
2011 yılında transfer olduğu Nazilli Belediyespor'da büyük çıkış yakalayarak 2012-2013 sezonunda fileleri 24 kez sarsıp 2'nci Lig'in gol kralı olan Muğdat, geçen sezon devre arasında Balıkesirspor'a transfer oldu. Ganalı Karikari'nin sakatlığında kritik golere imza atan Muğdat, Balıkesirspor'la Süper Lig'e çıkmanın gururunu yaşadı.
TSYD İzmir Şubesi'nin düzenlediği turnuvada, İzmir'de patlak veren stat krizi nedeniyle finalin Nazilli'ye taşınması, 24 yaşındaki futbolcu için unutamayacağı bir sürprize yol açtı. Finalde 59'uncu dakikada Sercan'ın yerine oyuna dahil olan Muğdat, 90'ıncı dakikada eski takımına bir de gol attı ve skoru belirledi.
Oyuncu değişikliklerinin ardından kaptanlık pazubandını da takan golcü oyuncu, karşılaşma bitiminde kupayı TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş'un elinden aldı. Muğdat, Twitter hesabından Nazilli halkına ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a gösterdikleri konukseverlik için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI