SPOR Toto Süper Lig maratonu öncesi transfer görüşmelerine başlayan Balıkesirspor, Manisaspor'a yöneldi. Manisaspor'dan Eray, Hikmet, Volkan ve Murat Gürbüzerol'u isteyen Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, ön libero Eray için söz aldı. Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, 4 genç futbolcu için toplam 8 milyon TL bonservis bedeli talep etti.
Talebi yüksek bulan Aktürk, yalnız Eray için Hasgör'le 2 milyon TL bonservis karşılığı el sıkıştı. Başkan Hasgör, Eray'ı da arayarak bonservisini Balıkesirspor'a vereceklerini söyledi. Resmi imzaların hafta içinde atılması bekleniyor. Balıkesirspor, Genç Milli formayı 31 kez giyen 21 yaşındaki oyuncuya 5 yıllık sözleşme önerecek. Balıkesirspor geçen sezon Manisaspor'dan İsmail Dinler'i renklerine bağlamştı.
ÖZDEŞ' BÜYÜK REFERANS
Süper Lig'de yalnızca kısa bir dönem yine Manisaspor'u çalıştıran Özdeş için Gençlerbirliği ile anlaşmasında Eski Başkan Kenan Yaralı, Eski Genel Menajer Öner Karalar'ın yanı sıra Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın olumlu referans verdiği ortaya çıktı. Özdeş uzun yıllar Yanal'ın yardımcılığını yaptı.

MHÖ(YC/AÖ) FOTOĞRAF