SÜPER Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, ikinci etap kamp için yarın Bolu'ya gidecek. 7 Temmuz'da 15 futbolcuyla başlayan ilk çalışma dönemini dün bitirip bugünü dinlerek geçiren kırmızı beyazlı ekip yarın sabah Bolu'ya hareket edecek. Bolu Termal Otel'de 26 Temmuz'a kadar sürecek kampta iki özel maç oynamayı planlayan Balıkesirspor, üçüncü dönem kampını Bolu ya da Kartepe'de yapacak. Yönetim 6-17 Ağustos tarihlerinde düşünülen yurt dışı kampını yüksek maliyet nedeniyle iptal etmişti.
Bolu'ya Emrullah Şalk, Ertuğrul Furkan, Umutcan Yüksel, Kerem Can Akyüz, Aykut Çeviker, Ali Öztürk, Burak Çalık, Hasan Hatipoğlu, İlhan Depe, Muğdat Çelik, Sinan Uzun, Uğur Akdemir'le birlikte yeni transferler Murat Gürbüzerol, Eray Ataseven,Bülent Cevahir, Okan Alkan, Abdülhamit Yıldız, Ante Kulusic Nuno Andre Coelho, Kenan Hasagiç ve Gökhan Ünal da katılacak. Afrika Kupası elemeleri için Sierra Leone Milli Takımı'na davet edilen Khalife Jabbie'nin Bolu kampına yetişeceği açıklandı.
ALANZİNHO'YA VETO
Balıkesirspor yönetimi, resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, Trabzonsporlu Alanzinho ile ilgilenmediklerini duyurdu. Açıklamada, "Son günlerde yazılı, görsel ve sosyal medyada ismi sıkça kulübümüzle alınan Trabzonsporlu futbolcu Alanzinho ile ilgilenmediğimizi spor kamuoyuna duyururuz" ifadesine yer verildi.
REKLAM İHALESİ BALIKESİRSPOR'UN
Balıkesirspor yönetimi, Atatürk Stadı'ndaki reklam panolarını bir yıllığına 750 bin liraya kiraladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihaleye Balıkesirspor İktisadi İşletmesi'nin yanı sıra iki firma daha katıldı. 120 bin TL muhammen bedelle açılan ihalede 750 bin TL teklif sunan Balıkesirspor, stadın reklam haklarını bir yıllığına aldı. Bu arada kırmızı beyazlı kulübün araç sponsoru Çanga Otomotiv oldu. Yabancı futbolcularının araç ihtiyaçlarını karşılayacak Çanga Otomotiv, Teknik direktör İsmail Ertekin'e de özel araç tahsis etti.