TRANSFERDEKİ gelişmeleri değerlendiren Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Milanlı Zaccardo konusunda sorun bulunmadığını söyledi.
Başkan Aktürk, "Milan'ın İtalya Milli Takımı'yla 2006'da FIFA Dünya Şampiyonluğu yaşamış stoperiyle anlaştık. Miami'deki tatili biraz uzadı. Oyuncunun ülkesi veya Türkiye'den başka teklif alıp almadığını bilmiyorum. Gelecek hafta sözleşme imzalamayı planlıyoruz" dedi. Manisaspor'dan Bülent, Murat ve Eray'ı kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Aktürk, şöyle devam etti:
"Kaleci Volkan ve kulübü Manisaspor'la da anlaşmıştık ama devreye giren İstanbul Başakşehirspor teknik direktörü Abdullah Avcı, kafasını çeldi. İstanbul Başakşehirspor'un belirlenen 2.5 milyon TL bonservis bedelini ödeyeceğini düşünmüyorum. Bence Volkan hala bize daha yakın."
Geçen yıl İsveç'in AIK takımından kiralanan Karikari ve Lalawele'yi satın alma opsiyonunun 15 Temmuz'a kadar kendilerinde olduğunu söyleyen Aktürk, pazarlıkların sürdüğünü söyledi.
MURAT'A SİTEM
Yönetime tepki göstererek kulüpten ayrılan Murat Sözgelmez'e de sitem eden Başkan Tuna Aktürk, "Murat'ın tek kuruş alacağı kalmadı. Ona teşekkür etmediğimiz iddiası da gerçek dışı" diye konuştu.
Öte yandan kırmızı beyazlılarda Uğur, Kingson, Muhammet, İsmail Dinler ve Murat Sözgelmez'in ardından Ertuğrul Arslan da takımdan resmen ayrıldı. Başkan Aktürk, Deniz Vural ve kaleci Emrullah Şalk'la ise pazartesi günü görüşeceklerini açıkladı.