SPOR Toto Süper Lig'de yarın Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi özel uçakla Sivas'a geldi. Havaalanında taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım'a büyük ilgi gösterdi.
Süper Lig'in 20'inci haftasında Sivasspor'un konuğu olacak Fenerbahçe kafilesi Anadolu Jet'e ait özel uçakla Sivas'a geldi. Saat 15.55'te iniş yapan kafilede havaalanından önce Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet çıktı. Ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler çıkış yaptı. Kafileyi Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve dernek yöneticileri çiçekle karşıladı. Dernek üyeleri Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Ersun Yanal'a çiçek verdi. Alana giren bazı Fenerbahçe taraftarları da teknik heyet ve futbolculara kendi düşüncelerini yazdıkları motivasyon içerikli notları verdi.
Havaalanının çıkışında biriken 200 dolayındaki Fenerbahçe taraftarları da tezahüratlar ile takımlarına destek verdi. Taraftarlar alandan çıkış yapan Başkan Aziz Yıldırım'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarları selamlayan Başkan Yıldırım ellerini sıktı. Karşılaşma sonrası futbolcu ve teknik heyet Fenerbahçeli futbolcular takım otobüsüne, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ise bir başka otobüse binerek kent merkezine hareket etti. Takımın kalacağı Büyük Otel önünde de futbolcular ve yönetim kurulu üyelerine taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.