Ercan ATA, Ankara-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından mozoleye çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Başkan Aziz Yıldırım Anıtkabir Özel Defteri'ne duygu ve düşüncelerini yazdı.

Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Yüce Atatürk;

İtibar ve iltifatlarınıza mazhar olmuş, yegane ruhu Kuvai-Milliye olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı olarak heyecan ve gururla huzurunuzdayım.

İşgal altındaki bir ülkeyi çağdaş, demokratik bir cumhuriyet haline getiren irade ve devrimlerinize sahip çıkmak konusundaki kararlılığımız ve mücadelemiz tamdır.

İstikbalde dahi bir gün yurdun tüm toprakları işgal edilmiş, tüm tershanelerine girilmiş, bütün kaleleri zapt edilmiş ve bütün ordulara dağıtılmış olsa da istiklal ve cumhuriyeti müdafa mecburiyetinde kaldığımız da dahili ve harici beddahlara karşı içinde bulunacağımız vaziyet çok namüsait bir vaziyette tezahür etmiş olsa da; "Rahat Uyu Atam. Yolun Yolumuz. Andın Andımız olacaktır.

Söz veriyorum ki devrimlerinizi ve ilkelerinizi unutturmak isteyen karanlıkların yüzünde yanan son bir ışık kalacaksa o Fenerbahçe olacaktır.

Ve muhtaç olduğumuz yegane kudret yolunuzda akmak için 1 dakika bile tereddüt etmeyecek olan damarlarımızdaki asil kanımızdır.

Her gün biraz daha artan "özlem" ve "hasretlerimizle"...

EA(MA)