FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün eski yöneticilerinden Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz hakkında 'kendisine hakaret ettiği ve iftirada bulunduğu' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. “UZLAŞMA TALEBİMİZ YOKTUR"
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'Uzlaşma talebimiz yoktur' notunun bulunduğu 4 sayfalık dilekçe sunan Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdurrahim Erol, 28 Ekim 2013 günü Aziz Yılmaz'ın Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı toplantısında yaptığı konuşmada Yıldırım'ın kişilik haklarını ihlal etmek suretiyle hakaret ve iftira suçunu işlediğini belirtti. Söz konusu konuşmanın bir televizyon programında yayınlandığını ifade eden avukat Erol, suçun işlendiği belirtilen programının CD'si ve basın yayın organlarında konuya ilişkin çıkan haberleri de delil olarak savcılığa sundu. 1 YIL 3 AYDAN 6 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTEMİ
Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ın eleştiri sınırlarının aştığı ve eleştiri hakkını kötüye kullandığı kaydedilen dilekçede, “Şikayete konu açıklamalarda şüpheli, müvekkilimizi taraftarın kulübe katkısını çalmakla, yemekle itham etmiştir. Müvekkilimizi, hiçbir ilişkisinin bulunmadığı 2 taraftar cinayetinin sorumlusu olarak göstermiş ve naylon fatura kullanmakla itham etmiştir" denildi. Dilekçede Yılmaz hakkında “hakaret" ve “iftira" suçlarından toplamda 1 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılması talep edildi. AK (MK)