Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Bir kere hakem hata yapabilir bunu kabul ediyoruz. Hakem hata yaptığında da onun kata yaptığını kabul eden de MHK  ve Federasyondur.

Oyuncu oyunu uzatmak için zaman kazanmak için topu bekletiyor. Şimdi Emre'ye yapılan hareket kırmızı kart. Mehmet Topal'a yapılan hareket ise tamamen hakemin dağılması. Özgür at at diye bağırıyor Yusuf Namoğlu duymamış. Bizim kaç maçta yan hakemle oyuncularımızı attılar. O ara İsmail hoca yanında dinliyor, oyuncular dinliyorlar. Hepsi mi yalan söylüyor? Hakemi koruyamazsın. Hakem 8.2 alamaz. Mehmet Topal'ın pozisyonunda Emenike faul yaptı diyor.

Avantaj pozisyonlarında topu kesti. Maçın başındaki Akhisar maçlarındaki faullere sarı kart göstermedi. Dün hakem maçı katletti. Akhisar galip geldi onları tebrik ederiz.

Hakem hataları Trabzon maçıyla başladı. Yakaladığımız pozisyonları atmış olsaydık maçı galip çıkarmıştık.

Bu arkadaş zaten mimli. Antep maçında Galatasaray gol atıyor ayağını sallıyor. Drogba'ya penaltı yok penaltı veriyor. Devrede ben dedim doğru dürüst idadre edin dedim idare ettiler.

8 maç öncesinde diğer takımların yöneticilerin başkanları hakem ne yapacak diye konuştuk mu? Bülent Yıldırım'ı değiştirme potansiyeli vardı hayır biz oynarız dedik. Konya'ya gideceğiz konya Başkanı çıkıyor diyor ki burada orta oyunu oynanıyor. Şimdi biz ne diyelim? Haftaya inşallah Konya'da hakem hatası olmaz. Türkiye kötü bir dönemde geçiyor. Federasyon çıkıp deseydi ki hakemimiz hata yaptık gerekli cezayı vereceğiz deseydik bugün problem olmayacaktı. Özgür yankaya bir daha bizim maça gelemez. Gelirse de o stattan çıkamaz."