Hollanda Milli Takımı'na davet edilmemesine rağmen bizzat Giuliano Terraneo'dan aldığı bir gün ekstra izinle Amsterdam'a giden Robin van Persie menajeri Kees Vos'la buluştu.

Barcelona, Van Persie'nin peşini bırakmıyor... Devre arasında Barcelona'ya transfer olacağı iddialarının gölgesinde takım arkadaşları idmanlara devam ederken van Persie'nin, Amsterdam'a giderken sunduğu mazeret ise Vitor Pereira'nın canını sıktı.

Herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen van Persie'nin Terraneo'ya, Hollanda'daki doktoruna görünmek için izin istediği ortaya çıktı. Pereira'nın kendisinden izin almak yerine direkt Terraneo'ya giden van Persie'ye ateş püskürdüğü, İtalyan sportif direktörle de tartıştığı bildirildi.

AZİZİ YILDIRIM'IN TEPESİNİ ATTIRDI!

Van Persie'ye kendi insiyatifiyle izin veren Giuliano Terraneo'nun bu kararı zaten koltuğu sallantıda olan İtalyan sportif direktörün canını iyice sıktı. Vitor Pereira'nın kendisine sorulmadan böyle bir izin verdiği için kızdığı Terraneo'yu, Hasan Çetinkaya aracılığıyla da Aziz Yıldırım'a şikayet ettiği bildirildi. İzin konularında çok hassas olan Yıldırım'ın ise Terraneo'ya esktra iznin nedenini sorduğu gelen bilgiler arasında. Terraneo'nun verdiği cevaptan memnun kalmayan Yıldırım'ın, İstanbul'a dönüşte van Persie'nin de kulağını çekeceği gelen bilgiler arasında.

ORTALIK KARIŞTI!

Robin van Persie'nin "kendi doktoruma görüneceğim" diyerek sürpriz şekilde ülkesine gitmesi dedikodu kazanının kaynamasına neden oldu. Adı devre arasında Barcelona'ya gidecek şeklinde haberler çıkan van Persie'nin havalimanında bizzat menajeri Kees Vos tarafından karşılanması iddiaları arka arkaya getirdi.

İlk iddia İspanya'dan doğrulama olmamasına rağmen van Persie'nin daha önce menajerinin bir kaç kez görüştüğü Barcelona sportif direktörü Roberto Fernandez ile bu kez bizzat yüzyüze görüşeceği oldu.

TARRENO'DAN SAĞLIĞI İÇİN İZİN ALMIŞ!

İkinci iddia ise van Persie'nin Barça kulübünün tahsis ettiği özel jetle günü birlik Barcelona'ya gideceği burada teknik direktör Luis Enrique'nin de aralarında olduğu isimlerle toplantı yapacağı.
Asıl bomba iddia ise van Persie'nin Terraneo'dan aldığı iznin gerçekten sağlıkla ilgili olduğu...


İddiaya göre Manchester United'ın Swansea'ye yenildiği maçta ayak bileğine aldığı darbe ile sakatlanan van Persie büyük bir operasyon geçirmişti. Fakat üzerinden iki ay geçmeden sahalara dönmüştü.


Van Persie'nin sakatlığı ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre geçen sezon Manchester United forması giyerken sakatlanan van Persie'nin geçirdiği operasyon sırasında "talus" kemiğinde sorun yaşadı.

DOKTORUNA GÖRÜNMEK İÇİN GİTTİ!

Ayak bileği eklemini oluşturan en önemli kemik olan "talus"ta var olan kıkırdak katman ayak bileğinin hareketi engellemeye başladı. Talus'ta yer alan kıkırdağın iyileşme kapasitesi olmaması ise sıkıntıyı büyüttü.

Bu sorun yüzünden van Persie'de; eklem hareket kısıtlılığı, ağrı, boşalma hissi, takılma duygusu gibi şikayetleri gelişti. Sorun ilerledikçe yürüme mesafesi azaldı, şişlikler ortaya çıkmaya başladı. Aylar geçmesine rağmen bir türlü tam kapasite oynayamayan van Persie'nin bu sorunu ile ilgili olarak kendi doktoruna gürünmek için Amsterdam'a gittiği iddia edildi.

Fenerbahçe, İstanbul'a getirmeden önce Hollandalı yıldızı Londra'da bir dizi sağlık kontrolünden geçirmiş, gizli yapılan kontroller bir İtalyan gazeteci tarafından sosyal medyadan paylaşılmıştı.